Untitled Document
Akvaario/lemmikkiliikkeet - Akvaariosivustot - Akvaariokeskustelupalstat - Akvaariokirjat
Untitled Document
Helsingin Akvaariokeskus - Unelmalemmikit - Salamanteri - Faunatar Hyvinkää - Nelivarvas (lopettanut) - Heiskanen (lopettanut) - Taikahattu (lopettanut)
Untitled Document
Mainos


Tämä liike on siis lopettanut toimintansa 2015, mutta laitetaan silti jonkunlaista arvostelua.

Nelivarpaassa oli myytävänä muiden lemmikkituotteiden ohella myös akvaariokaloja- ja kasveja sekä tietysti tarvikkeet. Kalasto on lähinnä peruskalastoa, kuten monet tetrat (kardinaalitetra, neontetra, mustatetra jne), barbeja (kirsikkabarbi, tiikeribarbi jne) ja synnyttävät hammaskarpit (miljoonakala, platy jne). Kirjoahvenista mainittakoon lehtikala.

Kasveista mainittakoon erilaisia melalehtiä (ruskomelalehti jne), erilaisia vesimiekkoja jne oli myynnissä.

Laitepuolelta löytyi mm. sisäsuodattimia. Myös lämmittimiä sekä loistelamppukoteloita ja valaisinputkia löytyi. Akvarioita löytyi muutamia eri kokoja. Myös hoitoaineet löytyi kuten vedenparannusaineita ja kasvilannoitteita sekä kalalääkkeitä ja ruokia.

Jos etsi jotain tiettyä tai erikoisempaa lajia tms, niin liikkeestä pystyi tiedustella tilausta maahantuojalta. Tai ainakin niin myyjät silloin tällöin sanoivat, tosin tämä oli etteivät tienneet milloin tilata. Tilauksetkin olivat sinänsä omituista hommaa, kun eivät tilanneet akvariojuttuja muiden tilausten ohella. Tai ainakaan jos jotain halusi tilata, niin lupailtiin, mutta mitään ei koskaan kuulunut. Sanottiin vain tyyliin "En tiedä" "En osaa sanoa" jne.

Liikkeen omistaja piti tätä ennen Faunatarta Riihimäen Merkoksen yhteydessä, mutta muutti sitten Atomikeskukseen muuttuen samalla Nelivarvas-liikkeeksi. Täällä liike toimi jonkun aikaa, kunnes muutti rautatieaeman vieressä olevaan liikekeskukseen. Täälläkään liike ei kauan ehtinyt olla, vaan lopetti, kun asiakkaita ei riittänyt tarpeeksi. Eikä ihmekään, liikeen sijainnin takia sekä mielestäni myös osittain myyjien asenteen vuoksi, kun vastaukset olivat tyyliin aiemmin mainitsemani "En tiedä" "En osaa sanoa" jne.

Arvosana 2/5.

Untitled Document

Galluppi

Haluatko kyselyn Makevaarioon?

Joo
En
EOS

Untitled Document
©Makevaario 2004-2018