Untitled Document
Akvaario/lemmikkiliikkeet - Akvaariosivustot - Akvaariokeskustelupalstat - Akvaariokirjat
Untitled Document
Helsingin Akvaariokeskus - Unelmalemmikit - Salamanteri - Faunatar Hyvinkää - Nelivarvas (lopettanut) - Heiskanen (lopettanut) - Taikahattu (lopettanut)
Untitled Document
Mainos


Hyvink&aum;ällä sijaitsevassa Salamantrissa on myytävänä muiden lemmikkituotteiden ohella myös akvaariokaloja- ja kasveja sekä tietysti tarvikkeet. Kalasto on lähinnä peruskalastoa, kuten monet tetrat (kardinaalitetra, neontetra, mustatetra jne), barbeja (kirsikkabarbi, tiikeribarbi jne) ja synnyttyävät hammaskarpit (miljoonakala, platy jne). Kirjoahvenista mainittakoon lehtikala.

Lajeista on pienet esitelaput, joista näkee mm. vesiarvoja jne. Valitettavasti useimpien lajien kohdalla on akvaarion vähimmäiskoko on pahasti alakanttiin. Toivottavasti nämä asiat tarkistetaan ja korjataan jossain vaiheessa.

Kasveista mainittakoon, että tarjolla Anubiaksia, melalehtiä, vesimiekkoja, vallisneriaa jne.

Laitepuolelta löytyy mm. Eheimin sisäsuodattimia ja ulkosuodattimia. Myös lämmittimiä sekä loistelamppukoteloita ja valaisinputkia löytyy. Akvarioita löytyy eri kokoja. Myös hoitoaineet löytyy kuten vedenparannusaineita ja kasvilannoitteita sekä kalalääkkeitä.

Henkilökunta on mukavaa ja kohteliasta.

Arvosana 3/5. Liikkeen sivusto löytyy salamanteri.info.

Untitled Document

Galluppi

Haluatko kyselyn Makevaarioon?

Joo
En
EOS

Untitled Document
©Makevaario 2004-2018