Untitled Document
Aloitus - Akvaariotyypit - Hankinta - Laitteet - Suodatus - Sisustus - Kypsytys - Karanteeni - Kasvit - Levät - Kalat - Vesi - Viljely - Sairaudet - Ruokinta - Vedenvaihto - Hoito - Tiedon hankinta
Untitled Document
Mainos


Nykyisin tietoa on aika paljon saatavilla. Seuraavassa esimerkit:

Kirjallisuus
Suomenkielisiä kirjoja on melko mukavasti saatavilla. Kirjallisuuden huono puoli on se, että tiedot niissä vanhenevat nopeasti. Myös suomenkielisiä akvaariolehtiä on.
Ulkomainen kirjallisuus on kattavampaa.

Netti
Netistäkin saa paljon tietoa akvaarion hoidosta. Netissä on joitakin suomenkielisiä keskustelupalstoja sekä harrastajien sivuja. Kannattaa käydä useammalla harrastajan sivulla, sillä tiedot voivat vaihdella ja osat ovat vanhentuneita.

Akvaariokauppiaat
Myös joiltakin akvaariokauppiailta voi saada hyviä neuvoja. Valitettavasti kaikkiin akvaarioliikkeen myyjiin ei voi luottaa. Osalle kun merkitsee vain ja ainoastaan raha. Tämä joukko kauppiaista ei välitä minkälaisiin olosuhteisiin ja minkä kokoiseen altaaseen mikäkin kala joutuu. Kokemuksen karttuessa huomaat kyllä minkä liikkeiden myyjiin voit luottaa. Kaikkiin ei voi sokeasti luottaa täysin, vaan asiat kannattaa varmistaa myös muualta.

Untitled Document

Galluppi

Haluatko kyselyn Makevaarioon?

Joo
En
EOS

Untitled Document
©Makevaario 2004-2020