Untitled Document
Akvaario/lemmikkiliikkeet - Akvaariosivustot - Akvaariokeskustelupalstat - Akvaariokirjat
Untitled Document
Helsingin Akvaariokeskus - Unelmalemmikit - Salamanteri - Faunatar Hyvinkää - Nelivarvas (lopettanut) - Heiskanen (lopettanut) - Taikahattu (lopettanut)
Untitled Document
Mainos


Unelmalemmikeissä on myytävänä muiden lemmikkituotteiden ohella myös akvaariokaloja- ja kasveja sekä tietysti tarvikkeet. Kalasto on lähinnä peruskalastoa, kuten monet tetrat (kardinaalitetra, neontetra, mustatetra jne), barbeja (kirsikkabarbi, tiikeribarbi jne) ja synnyttyävät hammaskarpit (miljoonakala, platy jne). Kirjoahvenista mainittakoon lehtikala. Lajeista on pienet esitelaput, joista näkee mm. vesiarvoja jne.

Kasveista mainittakoon erilaisia melalehtiä (ruskomelalehti jne), erilaisia vesimiekkoja jne.

Laitepuolelta löytyy mm. Eheimin sisäsuodattimia, Jägerin lämmittimiä sekä loistelamppukoteloita ja valaisinputkia. Ulkosuodattimet pitää halutessaan tilata erikseen. Akvarioita löytyy 40-317 litran väliltä, isompia saa tilauksella. Myös hoitoaineet löytyy kuten vedenparannusaineita ja kasvilannoitteita sekä kalalääkkeitä.

Jos etsii jotain tiettyä tai hakee erikoisempaa lajia tms, niin liikkeestä voi tiedustella tilausta maahantuojalta.

Henkilökunta on mukavaa ja kohteliasta. Liikkeessä on erikoisuutena koirakahvila, jonne toki kaikki muutkin ovat tervetulleita. Kahvilaan käy vain käteinen raha.

Arvosana 4/5. Liikkeen sivusto löytyy unelmalemmikit.net.

Untitled Document

Galluppi

Mikä akvaariotyyppi sinulta löytyy?

Seura-akvaario
Biotooppi/Geotooppi
Malawi
Merivesi
Nano
Löytyy useampi tyyppi

Untitled Document
©Makevaario 2004-2018